Medlemsmøte april 2019

Medlemsmøte april 2019

Publisert av Ronny Pedersen den 08.08.23.

Årets vårlige medlemsmøte ble avholdt onsdag 24. april hos KROKEN Brumunddal (Høisveen Caravan). Det var 37 besøkende medlemmer på møtet.

Det ble av avdelingen spandert hamburger og pølser fra grillen ved ankomst.

Etter mat ønsket avdelingens leder Anstein Sørum velkommen og overlot ordet til Ringsaker Brannvesen. De redegjorde for avstander mellom enheter på campingplasser, med tanke på de nye reglene som mest sannsynlig trer i kraft fra 1. juli 2019. Videre fortalte de om viktigheten om å ha slukkeutstyr, gass- og røykvarsler og forklarte litt om de forskjellige variantene av dette. De svarte også på spørsmål fra salen. Til slutt viste de to videoer fra øvelser de har gjort med campingvogn. Linker til videoene finner du nederst i denne artikkelen. Etter Ringsaker Brannvesen var ferdig, fortalte Anstein litt om årets aktiviteter og møter, og om AGA avtalen.

Det var så loddtrekning med premier levert av KROKEN Brumunddal, før medlemmene kunne kose seg med kaffe og kringle, og se på hva KROKEN Brumunddal har av utvalg. Det var også rabatt på kjøp i rekvisita avdelingen denne ettermiddagen.

Nedenfor er linker til videoer fra Facebooksiden til Ringsaker Brannvesen. Du trenger ikke være pålogget Facebook for å se videoene:

Hvor lang tid tar det før campingvogna brenner ned?
Her ser du hva som kan skje om du får propanlekkasje.

Ronny Pedersen, webredaktør.