Hyggelig møte hos Høisveen april 2018

Hyggelig møte hos Høisveen april 2018

Publisert av Ronny Pedersen den 08.08.23.

Onsdag den 25.4.2018 var det igjen duket for medlemssamling hos Høisveen Caravan i Brumunddal.  Det er to år siden sist vi var der i møtesammenheng, og det var gledelig å registrere at i alt 47 medlemmer fant vegen til møtet.

Leder Anstein Sørum ønsket velkommen, og overlot første del av møtet til Svein Wold Hansen, daglig leder hos Høisveen.  Sammen med en kollega, gav han er grundig redegjørelse for sikkerhetsalarmen fra Nortronix, som nå kommer i ny utgave kalt NX 10. Spennende og god orientering.  Wold Hansen redegjorde også for utviklingen for Høisveen Caravan gjennom 2017 og hittil i 2018.  En meget postitiv utvikling.

Anstein redegjorde for årets aktiviteter i NBCC avd. Hamar og omegn, med ulike møter og treff. Det var også muligheter for å stille spørsmål, og flere temaer ble tatt opp, bl.a. førerkortregler, NBCC Ung og annet.

Avdelingen spanderte hamburgere og pølser fra grillen ved ankomst, og Høisveen spanderte kaffe og kringle.  Høisveen holdt også flotte gevinster til trekning på inngangsbilletten.

Alt i alt en nyttig og trivelig kveld.