Nok en topphelg på Skurven 2018

Nok en topphelg på Skurven 2018

Publisert av Ronny Pedersen den 08.08.23.

Nok en gang var været på arangørens side da årets Ænslestreff ble avholdt på Skurven på Helgøya i Mjøsa første helga i juni 2018.

Drøyt 150 ekvipasjer er rekord-deltakelse, og noen små justeringer av hvordan ting var plassert inne på området, gjorde at arrangementet gikk om mulig enda bedre enn tidligere arrangementer.  Bl.a. hadde vi funnet ny plass for danseplattingen, noe som falt i smak.

En stor utfordring denne gangen var tørken!  At gjester på treffet har et avslappet forhold til brannfare og røykeforbud, er ikke bra!!  Steking av flesk fikk en litt annen gjennomføring ved at det ble brukt strekkmetallskive over varmen, og det ble ikke benyttet ved, men brikketter.  Større avstand mellom enhetene bidro også til skjerpet sikkerhet.  Som vanlig gjorde Arrangementskomiteen og styret en flott jobb, og gjester fra sør og nord, øst og vest fikk nok en gang en uforglemmelig helg i herlige Hedmark!

Vi lar bildene tale for seg. Disse er tidligere offentliggjort på Facebook av ulike fotografer, som f.eks. Knut Bryni, Magne Storlien og flere.

Takk for denne gang.