Godt medlemsmøte hos høisveen

Godt medlemsmøte hos høisveen

Publisert av Ronny Pedersen den 08.08.23.

Onsdag den 20. april 2016 inviterte vi på nytt til MEDLEMSMØTE hos Høisveen Caravan i Brumunddal.  Svært hyggelig å kunne konstatere at i al 42 medlemmer hadde funnet vegen dit til en hyggelig kveld i et godt fagmiljø.

Det hele startet med servering av hamburgere og/eller pølser.  Klubbens arrangementskomite, godt suplert av Grethe Enger, sørget for serveringen.

Deretter gikk vi inn, hvor leder Anstein Sørum ønsket velkommen, og overlot ordet til daglig leder Svein Wold Hansen, som ønsket velkommen og orienterte om firmaet.

Deretter ble det fagprat om førerkort, bilbelter, tilhengervekter og andre viktige temaer fra Statens Vegvesen, før 5 flotte gevinster fra Høisveen Caravan fikk sine nye eiere gjennom trekning på utdelt, gratis loddseddel!

Under vegs i møtet spanderte også verten kaffe og kringle.

Som nytt medlem i vår valgkomite, ble valgt Johnny Engelstad.

Avslutningsvis orienterte Anstein og kasserer Rolv Bråthen, om den vanskelige situasjonen i NBCC, som medfører at vår avdeling mister kr. 50.000,- i inntekter dette året.  Medlemmene syns situasjonen er uforstående og vanskelig, men tok orienteringen til etterretning.  Ingen av de tilstedeværende krevde at det avholdes ekstraordinært årsmøte i forhold til budsjettsituasjonen.  Styret vil imidlertid orientere om et revidert budsjett så snart som mulig. (Følg med her på vår hjemmeside).